Relax jastučići za oči - izaberite po želji i poručite odmah - AlNada

Relax jastučići za oči

Za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije, kao i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja, punu primenu nalaze relax jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

Alnada relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.
Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Alnada relax jastučića kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje, ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.

Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati, jer se zatvara uskom čičak trakom i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.
Kao i pri izradi celokupnog Alnada asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.